Projecten en referenties

Als u een professioneel bedrijf zoekt voor het leveren van industriële vloeren, bent u bij Eurofloor aan het juiste adres. Euro-floor Duizel bv heeft meer dan 35 jaar ervaring en levert de top producten voor uw vloeren.Onderstaand een aantal projecten die met de producten van Euro-floor Duizel bv uitgevoerd zijn

wasplaatsen

Op 3 lokaties van Star Carwash zijn in 2007, 2009 en 2013 een drietal wasplaatsen gerealiseerd. 

Hiervoor is met de KLB EP 52 een grondering aangebracht met de KLB EP 99 een gietvloer en een laklaag KLB PU 883 in 2 kleuren.
bij de wasplaats uit 2007 is alleen wat slijtage aan de toplaag KLB PU 883 te zien

 

 

gietvloer door Rops Schilderwerken

Voor het aanbrengen van de KLB PU 410 lichtechte gietvloer is de ondervloer gegrondeerd (KLB EP 30) en voorzien van een schraplaag KLB EP 50

Buitenvloer, vakantie in eigen land

Door een oude buitenplaats nieuw leven in te blazen middels een nieuwe mortelvloer van KLB is deze weer als nieuw.

kapsalon

het aanbrengen van een eindvloerafwerking die estetisch mooi en functioneel is in een kapsalon 

densit hogesterktemortel in de staalindustrie

Door de zeer hoge belasting met schoot en zeer grote shovels is de ondervloer geheel kapot en beschadigd. Door toepassing van Densitop MT-B wordt deze vloer overlaagd.

in maart 2017 gemaakte EP 216 vloer reinigen

Opslag en assemblageruimte in een nieuwe bedrijfspand is in maart 2017 voorzien van een KLB EP 216 rolcoating door Schildersbedrijf M. Van der Kruijs BV en is door de eigenaar in december 2020 gereinigd met de KLB PS 25.

vloer reiniging en impregnering 8 jaar oude vloer

Een kaasgroothandel had een probleem met de stoffende betonvloeren in de koelingen en expeditie. Jaarlijks deden zij zelf een schoonmaakronde van de vloeren. Na 8 jaar gebruik is de vloer gereinigd door waarbij er in 2 delen is gewerkt zodat de kaashandel een minale overlast had van de werkzaamheden. 

zeer goed reinigbare vloeren

bestaande vloeren voorzien van een nieuw toplaag die voldoen aan de hoogste eisen voor de voedingsindustrie.

galerijen nieuw leven inblazen

Een oude galerij nieuw leven inblazen. 

Door het waterreiniging met 500 bar en 80 °C worden alle aanwezige verontreinigen en losse delen verwijdert waarbij de overlast voor de bewoners minimaal blijft. De ondergrond wordt een paar dagen vooraf gereinigd.

 

 

parkeergarage

Een verregende betonvloer in een parkeerkelder die opnieuw voorzien is van de vloeregalisatie met impregneer. 

autoschade bedrijf

in 2010 is de garagevloer geheel voorzien van een epoxy coating, nu 2015 ziet deze vloer er nog steeds prima uit. 

Woonhuis inrichting met beton en glittervloer

Na het storte van de betonvloer is deze geimpregneerd met de KLB BI 960 waarna deze na ca. 1 maand is voorzien van de KLB PS 88 

De glittervloer is in de tussentijd aan gebracht. Betonvloer gerealiseerd door Vloerenbedrijf Someren BV, kunststofvloer door Spekman kunststofvloeren.

Texel Airport hangaar vloerverbetering

Kit en Afdichtingsbedrijf J. Ritzema BV heeft de oude ondervloeren verwijdert en in de betonnen draagvloer een vloerverwarming gefreesd. Nadien is er een sneldrogende dekvloer aangebracht die na voldoende droging voorzien is van de KLB EP 727 E. 

Deze grondering is nadien van een schraplaag KLB EP 782 E en een toplaag KLB EP 740 E

 

Go Ahead Eagles Deventer

Gerton Sport heeft bij Go Ahead Eagles voor het nieuwe stadion een KLB PU 423 gietvloer aangebracht op de KLB EP52 primer met een KLB PU 882 mattering deels antislip.

De ondervloeren waren relatief vers en voorzien van vloerverwarming. Hierbij is gekozen voor de KLB EP 52 primer om het risico van opstijgend vocht te verminderen.

Daarovereen is de KLB PU 423 gietvloer aangebacht met een gekleurde chip in de club kleuren. 

 

Heveck Vriesvers Nieuwegein

Na ca. 7 jaar ziet de KLB EP 99 gietvloer er nog als nieuw uit. Dit met alle transportbewegingen van laden en lossen van rolcontainer op de laaddocs.

 

 

venlo garage

Door de klant aangebracht 2 lagen rolcoating KLB EP 216 wat bijna oogt als een gietvloer. Voor een prijs waarvan de meeste mensen kunnen dromen. 

 

 

spaarpot geldrop

De klant heeft zelf de vloer voorzien van 2 lagen KLB EP 740 E waarbij een egaal uiterlijk ontstaat. Door de langere verwerkingstijd en het watergedragen karakter eenvoudig zelf aan te brengen.   

Euroford

het machinaal aanbrengen van de Euroford. 

euroford 2

Vloeren stofarm geïmpregneerd met Euroford.bij Agio te Duizel door Van Berlo bedrijfsvloeren.

 

Interfocos vloercoatings

In de loop der jaren is de productielocatie van Interfocos voorzien van kunststofvloeren waarbij gietvloeren, antistatische vloeren en coatingvloeren. De eerste vloeren zijn aangebracht in de uitbreiding 2007 daarna zijn geleidelijk aan de resterende vloervelden voorzien van kunststofvloeren.

Heden ten dage zien deze vloeren er nog zeer representatief uit.  

hulsel

Een cementgebonden minerale beton uitstraling vloer

Branding

Een project in 2007 door een klant van Euro-floor Duizel BV uitgevoerd met de KLB PU 410 in RAL 9010 een overlaging van een vergeelde ondervloer. 

Dit is tot nu toe naar volle tevredenheid van de de gebruiker Branding en past zeer goed in concept van de exclusieve kantoor inrichting die zij ten toon stellen. 

betonvloer afwerking

Door W.H. Spooren vloeren is een betonnen vloerafwerking gerealiseerd voorzien van een KLB eindlaag voor een onderhoudsvriendelijk resultaat. 

Red the Netwerk

door DTZ gietvloeren is in 2014 een KLB PU 423 gietvloer gerealiseerd in een betonlook uitvoering. Dit in opdracht van Van Aken Architecten.

 

HTC 48 antistatisch

Een oude vloer in de kelder moet in 2013 voorzien worden van een antistatische afwerking. Hier is de KLB EP 200 EL + toegepast.

 

 

Tegema

Het verwijderen van de vloerbedekking en opruwen van de ondervloer. Daarna grondering met de KLB EP 52 en vezelmat aangebrachte op de ondervloer.

 

 


Verkoop binnen- en buitendienst

Dhr. Theo van Doorne
tel. 0497 - 515 755
mob. 06 224 68 328

 

Euro-floor Duizel B.V.

Adres:
Ganzestaartsedijk 2
5525 KC  DUIZEL

eml. info@eurofloor.nl
kvk. 1706 8306


Ontwerp en techniek © 2014-2024 MonTay Media